Përfshihuni në Birthday Calendar

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinBirthday Calendar po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

215

Vargje

71

Gjuhë

100,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Birthday Calendar përmban aktualisht 215 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 100,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Birthday Calendar, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Birthday Calendar